Niessen Naaimachines  1992 - 2017  25 jaar uw partner in Creativiteit

Inmiddels 25 jaar een begrip in Veenendaal en omstreken. 
Wij verkopen en repareren alle gerenommeerde merken naai-, lock- en borduurmachines, sinds enige tijd ook longarm en quiltmachines in frame.
We nemen graag de tijd om samen met u op zoek te gaan naar de machine die het beste bij u en uw wensen past.
Inruilen van uw "ouwe getrouwe beestje" kan natuurlijk ook. Neemt u deze mee, dan kunnen we u, bij uw bezoek, direct een voor u passende prijsopgave doen.

Naast een vakkundige uitleg van uw machine en een gratis lessenpakket bij uw nieuwe machine, kunt u bij ons als bij geen ander nog terecht voor creatieve workshops: 
Patchwork (met de naaimachine), uit de vrije hand quilten, tassen maken, kussens maken, software-workshops, borduurworkshops, kortom: wij gaan een paar stappen verder.

Steeds vaker merken we de toegevoegde waarde van onze service bij onze produkten. Naast een eigen werkplaats waar we onze reparaties verrichten, verzorgen we de meeste garantie aanvragen zelf! De workshops zijn een uitstekende aanvulling om de mogelijkheden van de hedendaagse machines te leren kennen.
Kom langs in onze sfeervolle winkel, waar wij u graag onze nieuwste modellen laten zien!

Via onze website kunt u op uw gemak eens een kijkje nemen in onze webshop waar u een grote selectie van onze machines en toebehoren vindt.
Bij de producten die wij in de webshop aanbieden bieden wij dezelfde service tenzij het een kortingsactie betreft. Ook kunt u op de pagina workshops onze geplande workshops vinden maar ook leuke gratis evenementen en inloopdagen.
Heeft u vragen of opmerkingen neem gerust contact met ons op via info@niessennaaimachines of bel naar 0318-519605.

Niessen Naaimachines is gemakkelijk te bereiken via Rondweg-west, die aansluit op diverse verbindingswegen, zoals bijvoorbeeld de A12!
Belt u ook gerust even voor een routebeschrijving.

Let op: indien u via de Kerkewijk in Veenendaal komt, kunt u hinder ondervinden vanwege werkzaamheden aan de Patriomoniumlaan.

Tot ziens bij Niessen Naaimachines!

 

JohnenGitte 2